Suck

18.10.2017 kl. 02:23
Jag har en kompis som gillar att lägga pussel. (Jag vet, jag fattar det inte heller). När hon fyllde år funderade jag på att köpa ett till henne, och jag tittade runt i lite olika butiker. Jag hittade ett som jag tyckte var svincoolt, med en gammal, tatuerad man med kulmage som stod i shorts och boxningshandskar brevid en boxningssäck. Pusslet kostade över 50€ och verkade inte vara hennes aestetic så jag köpte det inte, men när vi ett halvår senare gick tillsammans på stan visade jag det för henne. "Fy fan! Varför tänkte du ge mig det? Jamen kom igen Amanda, tänk när jag skulle tvingas pussla den här delen" utropade hon och pekade äcklat på mannens mage.
Jag blev rätt ledsen. Inte för att hon inte gillade pusslet, alla har olika smak, men för att hon så tydligt var äcklad av att mannen var tjock. Jag är mycket tjockare än han. Och inte alls lika cool. Tycker hon att jag är äcklig? Eller är jag ett undantag för att vi känner varandra? Tänker hon så om alla tjocka människor? Tänker alla så om tjocka människor? Varför då?
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver: