Saker som kan stanna i 2017

19.12.2017 kl. 12:53

Jag såg en video som Connor Franta gjort på Youtube, om saker vi kan lämna kvar i 2017, och det tyckte jag var en kul idé, så jag snodde den. Så här kommer åtta saker som inte får följa med oss till 2018. 

  • Skvaller. Jag gör mig själv skyldig till denna nu som då, men det är inte förrän nån skvallrar om en själv som man märker hur jobbigt det är. Kan vi lämna det bakom oss? 
  • Doftljus. Jag vet inte varför alla blev så besatta av doftljus plötsligt, men de doftar sällan gott och ger mig ofta huvudvärk och är aldrig särskilt fina, så kan vi bara lägga ner?
  • Främlingsfientlighet. Jag tänker inte ens förklara den här, den får bara stanna i forntiden där den hör hemma. 
  • Snapchat. Måhända att jag är subjektiv för att min telefon är så gammal att jag inte har nån av de nya, coola uppdateringarna, men jag är klar med Snapchat. Kan vi hitta ett nytt ställe att hänga på? 
  • Primers. De är ju bara en extra grej som företagen hittat på för att få mer pengar, de gör ju ingenting. 
  • Retromode. Det var snyggt ett tag, men nu känns det som att alla klär sig ironiskt, inte för att de tycker att sina kläder är bekväma eller snygga. Ta er samman! 
  • Kattobsessionen. Vi vet alla att katter kan vara söta, ingen behöver posta fem bilder i veckan på sina gamla katter. Newsflash, katter är som barn, egentligen bara gulliga om det är ens egna. 
  • Antifeminister. Jag vet att alla får ha sin egen åsikt och allt det där, men kan ni bara... sluta? Jag tycker det är viktigt att diskutera, men när nån argumenterar bara för att vara emot orkar jag inte. 

Vad tycker ni borde stanna kvar i 2017? Vilka saker tycker ni jag har fel om?

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:
Den dagen jag lämnar mina katter + alla kattsnaps och kattbilder på instagram, de e dagen jag dör :)))))) Dock har jag tänkt mycket på det du sa om primers, och är nu på din sida!!!!
Linkkster08.01.18 kl. 17:38