Nyårslöften

22.12.2017 kl. 18:42

Jag brukar inte köra med nyårslöften. Främst för att de för mig i tiderna alltid började med Jag ska gå till gymmet oftare men sedan alltid utvecklades till JAG SKA GÅ NER 50 KG FÅ PERFEKT HUD OCH LÄRA MIG SPELA ELGITARR INNAN JANUARI ÄR SLUT!!! Förstås misslyckades jag då redan vecka två, tyckte att jag var värdelös, och grävde ner mig i sängen tills typ april. Men i år tänkte jag ha två rätt enkla löften: 

  1. Dricka mer vatten. Jag är så himla dålig på att dricka vatten och känner mig allt som oftast som ett russin inombords, det ska jag jobba på. 
  2. Vara mer miljövänlig. Den är jag rätt duktig på redan, men nu i juletider inser jag hur mycket skräp jag egentligen köper. Jag ska sluta fuska med min veganmat, handla så mycket jag kan på loppis, och försöka återbruka allt jag kan. Att dumpa slit och släng-tänket är ju dessutom superbra för min ekonomi, som jag inte heller tar så god hand om. 
En kompis jag hittade idag

Se där, det var ju inte så farligt. 

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:
P.s din blogg ger mig liv och jag brukar uppdatera den flera gånger om dagen
Linus Sundelius08.01.18 kl. 17:40
Åo maj gad thänk ju, ja visst int att nan läst min blogg. Gulli due :*
09.01.18 17:14