Ensam hemma

10.03.2018 kl. 18:06

Wow, här har det varit tyst i över en månad. Men lugn, bara lugn, jag dog inte i Österrike. Jag kom hem till sportlov och en hög med skoluppgifter jag missat medan jag var borta, och jag har ännu inte tagit itu med hälften.

Jag har varit sjuk rätt mycket så jag sitter mest invirad i mina rosa, 15 år gamla kattlakan (som en konfirmand informerade mig om att är "goals", så jag behåller dem nog i några år till) och tycker synd om mig själv. Precis vad jag gör när jag inte är sjuk, med andra ord.

Min kämppis har dessutom flyttat ut, så nu kommer jag vara ensam i lägenheten tills hösten -> jag lever lajf! Jag går runt naken, lämnar disk överallt och torkar aldrig av wc-spegeln. Dessutom kan jag nu inreda köket och vessan precis hur jag vill, så det är typ det enda jag tänker på. 

Ovan: En otvättad och sjuk Amanda. 

He va he. 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver: